EN SYMFONI TIL LANGÅ

Koncert på Langå Skole · Vennevej 6, 8870 Langå · 4. juni 2022 kl. 16.00

Så er det ved at være tid til uropførelsen af En Symfoni Til Langå. Vi glæder os til at gå i gang med prøverne. Koncerten er på lørdag d. 4. juni kl. 16.00 på Langå Skole, Vennevej 6, 8870 Langå.
Hvad er lyden af Langå? Som en forsmag til koncerten, der spilles den 4. juni på Langå skole, har antropolog Arendse Reeh-Mogensen lavet en lydfortælling ud fra nogle af de møder, vi har haft i Langå. Med komponeret og improviseret musik fra workshops af komponist Gorm […]
Når jeg lukker mine øjne i Langå, kan jeg høre alt, som de, der bor her, har fortalt mig. Jeg kan høre rågerne fasanerne gruset jeg træder i toget der passerer forbi et hej fra en der fisker efter laks i Gudenåen ved egeskoven og stilheden, […]
I denne uge er vi i Langå med hele holdet for at opleve byen og møde en masse spændende mennesker. Vi hører om Langås historie, pramdragerne, togbanen, musik- og kulturliv og meget mere.
Vi glæder os til næste projekt, hvor holdet skal en tur til Langå med musikere fra Lydenskab, komponist Gorm Askjær, forfatter Gerd Laugesen og videograf Ard Jongsma. Det begynder med workshops i uge 11 og kulminerer med koncert lørdag d. 4. juni.